ÖNKORMÁNYZATOKNAK

Önkormányzatoknak

government-buildings

Light is our link – Összeköt a fény!

A nyugati kultúrában a világítás, azon belül is a díszvilágítás szerves része a városképnek, mely a lakosság számára is nagy fontossággal bír. Teljes városrészeket, épületkomplexumokat díszíthetünk fel szikrázó vagy animált fényekkel, a fény vonzerejét és hangulatfokozó hatását állítva szolgálatunkba.

TELJESKÖRŰ PROJEKT

A Blachère Illumination Hungary exkluzív látványt, prémium minőségű fényelemeket és piacvezető fejlesztéseket kínál mindehhez. Teljes körű projektekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, a kreatív tervezéstől a telepítésig és a raktározásig. Komplett kivilágítási terveket készítünk, amelyekhez felülmúlhatatlan szolgáltatások társulnak.

ledprojektorok

Díszkivilágítás az Eiffel-tornyon, ünnepi fénydekoráció a Champs Élysées-n?

A francia anyacég Európa egyik legnagyobb fénydekorációs vállalataként szakmai jó hírét többek között ilyen monumentális és professzionális projektekkel vívta ki. A Blachère Illumination Hungary egy olyan nagy család – valóban családi vállalkozás – tagja, amelynek az elmúlt 40 év alatt három kontinensen, és a világ összesen 20 országában születtek leányvállalatai.

KNOW-HOW

A Blachère Illumination, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik és egy 21 leányvállalatból álló világhálózatot mondhat magáénak, egy történelmi vállalatból vált a díszkivilágítások piacvezető szereplőjévé. A Blachère Illumination szakértelmét az egész világon elismerik. Erről tanúskodik az Eiffel-torony megvilágítása, amit a 2000. év köszöntése alkalmából készítettünk, Dubai központjának kivilágítása, amit az első Fényfesztiválra alkottunk, vagy a Champs Elysées fénybe öltöztetése.

Rólunk
Célunk az áradó minőség

A Blachere Illumination Hungary 2005 óta foglalkozik fénydekorációk értékesítésével és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal. Ám a cég tulajdonosainak és vezetőinek tapasztalata ezen iparágban régebbre tekint vissza. Magyarországon több, mint 20, nemzetközi szinten több, mint 45 éve működik közre az élményt adó fényelemek közvetítésében. 2011 óta a francia Blachere Illumination S.A.S. 24 leányvállalata egyikeként, mint a cégcsoport családtagja dolgozunk hazánkban. Piacvezetőként a legmagasabb színvonalú és minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk versenyképes áron. Rugalmas hozzáállással és ügyfélközpontú kiszolgálással találkozhat, amennyiben minket választ. Világszerte – 150 országban, több, mint 1000 városban – elismert munkáinkat és hazai referenciáinkat tekintheti meg itt illetve legújabb fejlesztéseinkről érdeklődhet itt.

Prémium minőség

Energiatakarékos
LED technológia

A Blachère kivételes termékeket kínál, melyeket a kreativitás és az innováció jellemez. Termékeink minősége páratlan. A LED-et 2002 óta használjuk és az RGB LED futófény alkalmazásának legnagyobb mesterei vagyunk a díszkivilágítások piacán.

LÉPÉSRŐL - LÉPÉSRE

Gyönyörű díszvilágítást szeretne? Segítünk a kivitelezésben!

Hívjon minket, vagy kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével, 24 órán belül válaszolunk, és pontos árajánlatot adunk Önnek. Munkatársaink minden kérdésére szívesen és részletesen válaszolnak.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this