Landing page SMS kampányhoz

Kampány címe!
Landing page SMS kampányhoz

A Blachere Illumination Hungary 2005 óta foglalkozik fénydekorációk értékesítésével és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal. Ám a cég tulajdonosainak és vezetőinek tapasztalata ezen iparágban régebbre tekint vissza. Magyarországon több, mint 20, nemzetközi szinten több, mint 45 éve működik közre az élményt adó fényelemek közvetítésében. 2011 óta a francia Blachere Illumination S.A.S. 24 leányvállalata egyikeként, mint a cégcsoport családtagja dolgozunk hazánkban. Piacvezetőként a legmagasabb színvonalú és minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk versenyképes áron. Rugalmas hozzáállással és ügyfélközpontú kiszolgálással találkozhat, amennyiben minket választ.

Világszerte – 150 országban, több, mint 1000 városban – elismert munkáinkat és hazai referenciáinkat megtekintheti a lenti gombra kattintva illetve legújabb fejlesztéseinkről is érdeklődhet.
  Prémium minőség

  Energiatakarékos
  led technológia

  A Blachère kivételes termékeket kínál, melyeket a kreativitás és az innováció jellemez. Termékeink minősége páratlan. A LED-et 2002 óta használjuk és az RGB LED futófény alkalmazásának legnagyobb mesterei vagyunk a díszkivilágítások piacán..

  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this