GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK

KARÁCSONYI DEKOR ELEMEK

A – P ,- T ,- Z ,-G, betűkkel kezdődő motívum kódok esetén NEM KELL külön tartószerkezet. Ezek a motívumok saját önhordó szerkezeti kialakításúak, felszerelésükhöz nincs szükség semmilyen egyéb tartó vagy függesztő eszközre.
A HÓPIHÉK és 90 cm alatti motívumok szerelése esetén van/lehet szükség tartószerkezetre, ennek szükségességéről kollégáink adnak tájékoztatást.

A Blachere átfeszítésre alkalmas motívumai könnyített aluminium hordszerkezetűek, fénytechnikával együtt sem haladják meg a 40 kg-ot. A pontos súlyt a katalógusban megtalálják. Javasoljuk, hogy acélsodronyt feszítsenek ki, a megfelelő terhelési értékkel. A sodronyok terhelhetőségét az elárusítóhelyeken általában tájékoztató jelleggel kifüggesztik. Biztonsági okokból érdemes a motívum súlyának 1,5 szeres értékű sodrony beszerzése. A sodrony mellett kiemelkedően fontos a fali horgok/kampók megfelelő statikai terhelésű kiválasztása – mit sem ér az erős sodrony, ha kiszakad a falból.

Az oszlopmotívumok keretükön rendelkeznek rögzítő füllel, melyen átfűzve a pántolószalag (nem tartozék) hivatott a fix rögzítést megoldani.

Igen, mindenképpen JAVASOLT. A nyári nap erős UV sugarai és a hő hatására komoly esztétikai károsodást szenvedhetnek. A kábelek megfakulnak és a műanyag kötözők elpattannak.

SZÁLLÍTÁS ÉS TÁROLÁS

Nem, motívumaink méretük és formájuk miatt nincsenek dobozban.

Mindenképp fedett helyen, raklapozva vagy kalodákban, nem egymásra téve, hanem egymás mellett tárolva. Por-és páramentes helyen. Szakszerű tárolásnak megannyi trükkje van. Kérje ingyenes szaktanácsunkat.

FÉNYDEKORÁCIÓS TERMÉKEK

Általában minimum 10-et, de katalógusunkban pontos információt kaphat a termékleírásoknál.

Nem kompatibilisek és led színhőmérsékletük is eltérő.

Nem, így jó ha meggondoljuk a döntést vásárláskor és a hosszútávú tervezhetőség miatt a legjobb minőséget választjuk.

Egy növekedéshez rugalmas eszközt lehet választani ehhez, kérje információnkat.

Rögzítő sínnel vagy bilinccsel, esztétikusabb a sín és jobban is védi a kábelt a természeti behatásoktól.

Helytől függően, sodronnyal, gyorskötözővel, minél több felfogatási ponton.

Általában minimum 10 db.-ot, de terméke válogatja. Az új fejlesztéseknél 21 is sorolható.

Tekintse meg referenciáinkat!

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy írjon üzenetet

  CLOSE
  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this
  Add to cart