Fényfüzér Dal

  • Janicsák Veca – Fényfüzér Dal 

Egy különleges összefogás eredménye…
Janicsák Veca egy környezettudatos fénytechnikai céggel együttműködve, a helyi gyerekekkel közösen borította ünnepi fényekbe Pannonhalmát.

Szikrázó fények, gyerekkórus, száncsengő – Janicsák Veca hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt Fényfüzér című dallal, ami a meghitt családi pillanatok tökéletes aláfestője lehet az év utolsó heteiben.
Élje át ezt a hangulatot Ön is a videóra kattintva!

A Fényfüzér dalban közreműködtek:

  • Zeneszerző: Hajas Gábor, Janicsák Veronika
  • Dalszerző: Müller Máté, Müller Péter Sziámi
  • Hegedűn közreműködött: Novák Éva
  • Vokálok: Janicsák Veronika

  • A gyermekkórust Léhárt Míra énekelte fel.

Így született meg a Fényfüzér dal

„Nemrégiben áttértem a vegán életmódra, így a tradicionális ünnepi fogásokat szeretném majd vegán verzióban is elkészíteni. Emellett igyekszem minél több területen figyelmet fordítani a tudatosságra, így a családunk felnőtt tagjaival megegyeztünk abban, hogy ezúttal csak a gyerekek kapnak ajándékokat, egymásnak kézműves meglepetésekkel készülünk. Figyelmet fordítok arra is, hogy ne vásároljunk fölöslegesen újabb és újabb díszeket, de a fénydekorációk ilyenkor sosem maradhatnak el nálunk, ezért szerettem volna, hogy a fények meghatározók legyenek az új dalban. Így egy környezettudatos fénytechnikai céggel együttműködésben, gyerekekkel közösen világítottuk ki ünnepi fényekkel Pannonhalma egy-egy helyszínét, ezzel örömet okozva a helyieknek.” – tette hozzá Veca, akit kislánya, Emma is inspirált a dal létrehozásában, hiszen ebben az időszakban látott napvilágot.

A Fényfüzér Dal a Blachere Illuminations Hungary nevű céggel való közös együttműködésben született meg, amely gyakran vállal részt társadalmi célú kezdeményezésekben.

„Több, mint húsz éve foglalkozunk professzionális fénydekorációkkal, és 2011 óta egy francia cég leányvállalata vagyunk. Meghatározó számunkra a környezettudatosság, emellett számtalan társadalmi szerepvállalásunk van, mivel fontos számunkra, hogy a termékek mellett élményeket is nyújtsunk az embereknek. Nem volt még hasonló kezdeményezésünk, így született meg a Vecával való együttműködésünk, mivel ő az általunk képviselt értékekbe is jól illeszkedik.” – kezdte Pintye Tímea, a Blachere Illuminations Hungary ügyvezetője.

„Tudjuk, hogy az önkormányzatok nincsenek jó helyzetben, így kiválasztottunk egy települést, ahol kijelölt helyszíneken fénydekorációval teremtettük meg a meghitt, ünnepi hangulatot, helyi iskolásokkal és Vecával közösen.” – tette hozzá a koncepció kapcsán Tímea.

Janicsák Veca - Fényfüzér Dal

Lessen be a Fényfüzér dal kulisszái mögé…

Médiamegjelenések:

Blachere Illumination Hungary
Célunk az áradó minőség

A Blachere Illumination Hungary 2005 óta foglalkozik fénydekorációk értékesítésével és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal. Ám a cég tulajdonosainak és vezetőinek tapasztalata ezen iparágban régebbre tekint vissza. Magyarországon több, mint 20, nemzetközi szinten több, mint 45 éve működik közre az élményt adó fényelemek közvetítésében. 2011 óta a francia Blachere Illumination S.A.S. 24 leányvállalata egyikeként, mint a cégcsoport családtagja dolgozunk hazánkban. Piacvezetőként a legmagasabb színvonalú és minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk versenyképes áron. Rugalmas hozzáállással és ügyfélközpontú kiszolgálással találkozhat, amennyiben minket választ. Világszerte – 150 országban, több, mint 1000 városban – elismert munkáinkat és hazai referenciáinkat tekintheti meg itt illetve legújabb fejlesztéseinkről érdeklődhet itt.

Gyönyörű díszvilágítást szeretne? Segítünk a kivitelezésben!

Hívjon minket, vagy kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével, 24 órán belül válaszolunk, és pontos árajánlatot adunk Önnek. Munkatársaink minden kérdésére szívesen és részletesen válaszolnak.

CLOSE
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Add to cart