Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

ledprojektorok

Díszkivilágítás az Eiffel-tornyon, ünnepi fénydekoráció a Champs Élysées-n?

A francia anyacég Európa egyik legnagyobb fénydekorációs vállalataként szakmai jó hírét többek között ilyen monumentális és professzionális projektekkel vívta ki. A Blachère Illumination Hungary egy olyan nagy család – valóban családi vállalkozás – tagja, amelynek az elmúlt 40 év alatt három kontinensen, és a világ összesen 20 országában születtek leányvállalatai.

KNOW-HOW

A Blachère Illumination, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik és egy 21 leányvállalatból álló világhálózatot mondhat magáénak, egy történelmi vállalatból vált a díszkivilágítások piacvezető szereplőjévé. A Blachère Illumination szakértelmét az egész világon elismerik. Erről tanúskodik az Eiffel-torony megvilágítása, amit a 2000. év köszöntése alkalmából készítettünk, Dubai központjának kivilágítása, amit az els ő Fényfesztiválra alkottunk, vagy a Champs Elysées fénybe öltöztetése.

fenyfuzerek

LED-TECHNOLÓGIA

Megfelelő termékkínálat, kreatív és innovatív termékek, minőség és megbízhatóság. A Blachère kivételes termékeket kínál, melyeket a kreativitás és az innováció jellemez. Termékeink minősége páratlan. A LED-et 2002 óta használjuk és az RGB LED futófény alkalmazásának legnagyobb mesterei vagyunk a díszkivilágítások piacán.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

A Blachère távlatokban gondolkodik és arra törekszik, hogy egy biztos jövővel rendelkező, környezettudatos vállalat álljon dolgozói, ügyfelei, beszállítói és a helyi közösség rendelkezésére. Fennállásának 40 éve alatt a Blachère olyan vállalati kultúrát és stabil etikai értékeket fejlesztett ki, amelyek világszerte tükröződnek a társadalmi, kulturális és ökológiai programokban való szerepvállalásában is, a perui erdősítési kampányoktól kezdve az afrikai művészek pénzügyi és oktatási támogatásáig bezárólag.

Ünnepi díszkivágítás, kiemelkedő minőség

Teljes városrészeket, épületkomplexumokat díszíthetünk fel szikrázó vagy animált fényekkel, melynek köszönhetően a fény vonzerejét állítjuk szolgálatunkba. A Blachere Illumination Hungary exkluzív látványt, prémium minőségű fényelemeket, piacvezető fejlesztéseket kínál mindehhez.

ledprojektorok

ALAPÍTVÁNY

A Blachère segítséget nyújt ügyfeleinek a tervezésében és kivitelezésében egyaránt, hogy egyedülálló látványt nyújtson, felhívja a figyelmet, felkeltse az érdeklődést és a közösségi teret érdekesebbé varázsolja. Divattervezők, a legkiválóbb dizájnerek és kortárs művészek közreműködnek abban, hogy kivívjuk vásárlóink elégedettségét, ötleteink és alkotásaink örömteli pillanatokat és felejthetetlen élményeket szerezzenek mindenkinek.

ÚJ LED

Kutató és Fejlesztő Részlegünk új LED+ termékcsaládot fejlesztett ki ebben az évben, mely hamarosan bevezetésre kerül. A fejlesztés, a LED-ben világvezető Nichia-val történt hosszú együttműködés gyümölcseként jöhetett létre. Új exkluzív LED+ termékskálát kínálunk, mely fényesebb, robusztusabb, hosszabb élettartamú és egységesebb színt adnak.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this