Közterületi fénydekorációs rezsiköltség? Kifizetjük!

IGEN, JÓL LÁTJA – MI EZT VALÓBAN KIFIZETJÜK ÖNÖK HELYETT

Közterület, rezsiköltség, villanyszámla

ENERGIA IGÉNY ÉS FENNTARTÁS
KISZÁMOLTUK, hogy a megvásárolt motívumok árának 5%-a lesz a várható energiafogyasztás díja.

  1. 2002 óta minden dekorációnk kizárólag alacsony fogyasztású LED-ből készül.
  • 2016-ban ismét újítunk a LED+, egy új LED termékcsalád világosabb, erősebb, homogénebb a szín szempontjából és hosszabb élettartammal rendelkezik.
  • A LED 10-szer kevesebb áramot fogyaszt, mint az izzó.

De mit is fogyasztanak valójában a dekorációink? Milyen pénzügyi költségvetésről beszélünk valójában?

DEKORÁCIÓINK ENERGIAFOGYASZTÁSA. MILYEN KÖLTSÉGVETÉSRE VAN SZÜKSÉG?

A Blachere Kandeláber motívumok energiaigénye 15-95W, a 3D fénydekorációké 22-300W, az átfeszítéseké 70-176W

A PND300G (250 cm x 86 cm) motívum átlagos fogyasztása: 50W
Világítási órák száma: 15 óra
11.25 – 01.05.-ig: 42 nap
Teljes világítási idő: 630 óra
Átlagos költség KW/óra: 150.-ft
A dekoráció fogyasztási költsége: óránként 7,5.-ft, naponként 112,5.-ft

Összes költség 2022. évi karácsonyi szezonra/db: 4725.-ft
Összes költség 2022. évi karácsonyi szezonra 30 db esetén: 141.750.-ft

GX102L-fenydekoracios-kozter-motivum

A GX102L (355cm X 190 cm X100 cm) motívum átlagos fogyasztása: 140 W
Világítási órák száma: 15 óra
11.25 – 01.05.-ig: 42 nap
Teljes világítási idő: 630 óra
Átlagos költség KW/óra: 150.-ft
A dekoráció fogyasztási költsége óránként 21.-ft., naponként 315.-ft

Összes költség 2022. évi karácsonyi szezonra/db: 13.230.-ft

Egy átlagos mennyiségű fénydekorációval rendelkező település évente 100.000.-ft és 200.000.-ft. között költ a karácsonyi fénydekoráció fenntartására jelenleg.

Két lehetőséget tudunk felajánlani, hogy könnyítsük ügyfeleink kiadásait.

  1. A napi 15 óra üzemeltetést le tudjuk csökkenteni minimum 5 óra üzemelésre naponta.
  2. Besegítünk az áramszámla kifizetésébe.

INFORMÁCIÓS VONAL: +36 70 425 8715 vagy peter.varga@blachere.hu

Nézze meg aktuális katalógusunkat: Fénydekorációs katalógusaink »

Blachere fénydekorációs pályázat – Visegrád 2021

A Blachere Illumination Hungary Kft 100%-os pályázati kereteken belül biztosította 2021.-ben Visegrád Városának a karácsonyi dekoratív világítás új elemeit, erről készült egy összefoglaló riportfilm.

Amennyiben szeretne Ön is értesülni a 2022-es fénydekorációs pályázatunkról, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, és elsők között fogjuk küldeni a részleteket. Sőt, akár továbbküldheti ezt a bejegyzést más önkormányzatok kollégáinak is!

ÖKO TERVEZÉS – a nyári dekorokban is!

A szerkezet megtartásához újrahasznosított és újrahasznosítható alumínium vázzal láttuk el 2D-s dekorjainkat, így nagy formátumú nyomtatóinkkal Bioprint-tet vagy Recyprint-tet nyomtatunk.

A 100% Led fénykomponenseket használat után újrahasznosítják, és mindegyik összekapcsolható az Octoplus rendszerrel. Ezek az új, környezetbarát anyagok lehetővé teszik az alumínium több mint 80% -ának eltávolítását a 2D-s dekorációinkból, ami jelentős pozitív hatással van a szénlábnyomunkra.

Az ökológiai felelősségvállalás stratégiánk középpontjában áll, most jobban mint valaha, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy folyamatosan gondolkodjunk az újításokon és az etikus anyagokon, hogy szépséget és varázslatot teremtsünk NYÁRI DEKORÁCIÓINK-kal is, miközben védjük a bolygót és az embereket.

Töltse le Nyári katalógusunkat:
Blachere Nyári Katalógus 2021

Cikk letöltése pdf-ben

NORDIKA – A karácsonyfa, ami jobb, mint az igazi.

Mi lehetne ikonikusabb, mint egy fenséges karácsonyfa az ünnepi időszakban? Ki ne álmodott volna arról, hogy meglátja a világ legmagasabb karácsonyfáját? Egy természetes fának azonban 30-40 év kell ahhoz, hogy elérje a 12 méter magasságot.

Annak érdekében, hogy elkerüljük az erdőirtásban való részvételt és e fenséges fák kivágását, feltaláltuk a NORDIKA fát.
NORDIKA fáink annyira életszerűek, hogy összetéveszthetők a valódi, impozáns skandináv fenyőkkel, könnyen összeszerelhetők és tárolhatók.

A gyártás során felhasznált robosztus anyagok hosszútávú befektetéssé teszik a Nordikát. Ez a fa személyre szabható és mindenekelőtt több évszakon keresztül újra felhasználható.

Környezetvédelmi megközelítésünket egyszerű alapelvre alapoztuk: legalább annyi szén-dioxid-kibocsátás megakadályozása, amennyit felszabadítunk a Nordika fa gyártásához. Ehhez csak biokompatibilis anyagokat használunk, amelyeket életük végén újrahasznosítunk.

Idei évtől a Nordika Fenyőfa mellett, elkészítettük a Nordika motívumokat is.
Beltéri és kültéri használatra is ajánljuk, PVC mentes, előre megvilágított és 100% Led.

Válassza Ön is idén a Nordikát, a környezetvédelem jegyében.

Cikk letöltése pdf-ben

Fénydekoráció karbantartás és szervízelés

Kire bízzuk a karbantartási munkálatokat, hogy jó kezekbe legyenek termékeink?
A fénydekorációs elemek javítását és karbantartását a garanciális időtartam és jótállási idő alatt mindenképpen hivatalos márkaszervíznél érdemes elvégeztetni. Amennyiben nem ezt választják, elveszik a garancia. Az garancia és jótállási idő letelte után is érdemesebb a gyártó szakszervízénél igényelni a szolgáltatást a szakszerű munkavégzés és hosszabb élettartam biztosítása miatt. Ha több millió forintért vásárolunk például gépjárművet, abban az esetben is kizárólag szakszervízbe visszük az autót, ellenkező esetben igen nagy árat fizethetünk a szakszerűtlen ellátás következményeiért. Amennyiben számunkra kényes kérdés a fényelemek megvétele után a fenntartás (karbantartás, szakszerű tárolás, stb) akkor inkább béreljük a motívumot. A motívum bérlésnek egyébként is számos más előnye van.

Mikor érdemes karbantartással foglalkozni?
Minél előbb, ugyan is a nem megfelelő tárolásnak, vagy körülményeknek, esetleg szállításnak köszönhetően egy termék könnyebben sérül. Kérjük ki szakszervíz véleményét minden esetben, hiszen a gyártó, pontosan rendelkezik olyan megfelelő megoldásokkal, amelyekkel minden problémát ki tudnak küszöbölni. Leggyakoribb esetben otthonilag fabrikálják vagy egy általunk ismert közeli céggel veszik fel a kapcsolatot a tulajdonosok. Egy olcsó lehetőség vonzó lehet a szem számára, és lehet, hogy egy laikus nem ismeri fel a hozzá nem értő szolgáltatót, de ebben az esetben már lehet, hogy egy komoly és igényes cég már nem vállalja el ezen termékek javítását. Abban az esetben, ha mégis, akkor is kevés idő áll rendelkezésére, ha a vevő a karácsonyi szezonban észleli a problémát. Ezért a javasolt tendencia az, ha a termékek leszerelését követően megvizsgáljuk az esetlegesen felmerülő problémákat, akkor még időben és megfelelő kezekben tudhatjuk szeretett fénydekorációs termékeinket.

Információ:
Pintye Tímea
+36703891475
t.pintye@blachere.hu

Cselekvés a bolygóért

A bolygó védelme iránti elkötelezettségünk nem csak arról szól, hogy beszélünk róla. 10 éve a DNS-ünkben van. Tehát teljesen természetes volt, hogy ügyfeleink számára ugyanazt az környezetbarát megközelítést alkalmazzuk, amikor új megoldásokat készítünk számukra. Miután elsőként tettük normává a LED-eket, most megújítottuk fénydekorációink szerkezeti kialakítását az környezetbarát és újrahasznosítható anyagoknak köszönhetően – lehetővé téve, hogy az alumínium több mint 80% -át eltávolítsuk dekorációinkból.

A józan ész és az együttérzés is alátámasztja, hogyan viselkedünk vállalkozásként, miközben célunk a szén-dioxid-kibocsátás jelentős és fenntartható csökkentése.

Információ:
Pintye Tímea
+36703891475
t.pintye@blachere.hu

Top 5 ámulatba ejtő esküvői fénydekoráció

A tökéletes Nagy nap elengedhetetlen kelléke az esküvői fénydekoráció, ugyanis ez adja meg az esküvő alaphangulatát. Más és más hangulatvilágítás szükséges egy bohém stílusú esküvőre, egy modernre és megint más egy vintage esküvőre. Viszont közös bennük, hogy szinte mindegyiket fel tudjuk használni bármelyik stílusnál, csak a mennyiség, az elrendezés, és a kreativitásunkon múlik, hogy hogyan illesztjük be az esküvő tematikájába. 

Összeszedtük a hangulatteremtés 5 módját, amivel bármilyen tematikájú esküvőn ámulatba esnek a résztvevők.

 

1. Fényfüzér

A fényfüzér alap kelléke minden esküvőnek. Rengeteg felhasználási módja létezik. A helyszíntől függően akaszthatjuk, lógathatjuk, tekerhetjük, beletehetjük borosüvegbe, befőttesüvegbe. Ennél a dekorációnál tényleg csak a fantáziánk és a kreativitásunk szabhat határt. Választható belőle meleg és hideg fényű kivitel is, így tökéletesen ízlésünkhöz igazítható.

 

2. Dekor égősor

Nagyon hasonló a dekor égősor is, ami alapkelléknek tekinthető. A fotófal körül, vagy az asztalok fölött belógatva igazi romantikus hangulatban lehet részünk. Legyen szó színes, vagy egyszínű égőkről, tökéletes választás az esküvőkre.

3. Fényfüggöny

A fényfüggöny az egyik legszebb esküvői dekoráció, ha kültéri lagzit terveztek. Mesébe illő, romantikus hangulatot teremt, a vendégeket könnyen lenyűgözve! 

A kép illusztráció. Forrás: Pinterest

4. Jégcsapfüggöny

A fényfüggöny kistestvére, a jégcsapfüggöny is hasonló varázslatos hangulatdekoráció. Az apró LED fények a dekorációban szemet gyönyörködtető látványt fognak nyújtani!

5. Fénykábel

Fénykábellel sem ronthatjuk el az esküvői dekorációnkat. Vonj be vele formákat, tereket, egészítsd ki a hatást fényfüzérekkel, és egy igazán extravagáns, emlékezetes esküvői dekorációt fogsz kapni a bevonuláshoz.

2021-as nyár legjobb fénydekorációi – mutatjuk mivel csináld

Mi esne jobban a forró nyáron, mint a nap végén, késő délután vagy este kiülni a kertbe, és élvezni a friss levegőt egy pohár frissítővel a kezünkben? Ugye?! A nyári hangulathoz viszont a fények is hozzátartoznak. Egy-két fénydekorációval feldobhatjuk kertünket, hogy a nyár estéink felejthetetlenné váljanak.

Napernyő nyári fénydekoráció

1. Napernyő és tündérfény

Ha a romantikus, varázslatos világ kedvelője vagy, ez a napernyőre szerelhető tündérfény neked lett kitalálva. De vigyázz, mert addiktív! Miután először ültél az ernyő alatt, már többé be sem akarsz majd menni, és napközben arra fogsz várni, hogy hazaérj. 

Napernyő nyári fénydekoráció parton

2. Színes esték

Kültéri nyári fénydekoráció

Ezzel a felfújható lámpával, – használd akár borítással, akár anélkül,-  a legszürkébb hétköznapokba is színt vihetsz. Egy színes dekor égősorral pedig a bohém stílusból pedig kihozhatsz mindent.

Kültéri nyári fénydekoráció felfújható lámpa

3. Egzotikus hangulat

Hidegebb, szelesebb napokon, ha inkább bent pihennél sem kell lemondanod a hangulatfényekről. Ezzel a mikro LED-es szoba dekorációval egzotikus tájat varázsolhatsz magadköré.  

otthoni beltéri fénydekoráció

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this