Főoldal

Rólunk
Célunk az áradó minőség

A Blachere Illumination Hungary 2005 óta foglalkozik fénydekorációk értékesítésével és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal. Ám a cég tulajdonosainak és vezetőinek tapasztalata ezen iparágban régebbre tekint vissza. Magyarországon több, mint 20, nemzetközi szinten több, mint 45 éve működik közre az élményt adó fényelemek közvetítésében. 2011 óta a francia Blachere Illumination S.A.S. 24 leányvállalata egyikeként, mint a cégcsoport családtagja dolgozunk hazánkban. Piacvezetőként a legmagasabb színvonalú és minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk versenyképes áron. Rugalmas hozzáállással és ügyfélközpontú kiszolgálással találkozhat, amennyiben minket választ.

Világszerte – 150 országban, több, mint 1000 városban – elismert munkáinkat és hazai referenciáinkat megtekintheti a lenti gombra kattintva illetve legújabb fejlesztéseinkről is érdeklődhet.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

100.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes helyszínre szállítás

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

On-line is fizetehet webshopunkban 100%-os biztonsággal

Teljeskörű telepítés

Teljeskörű telepítés

A kivilágítás teljeskörű beszerelése, beüzemelése

Megbízható

Megbízható

Biztonságos és fenntartható működtetés és használat

Prémium minőség

Energiatakarékos
led technológia

A Blachère kivételes termékeket kínál, melyeket a kreativitás és az innováció jellemez. Termékeink minősége páratlan. A LED-et 2002 óta használjuk és az RGB LED futófény alkalmazásának legnagyobb mesterei vagyunk a díszkivilágítások piacán.

CLOSE
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Add to cart